sábado, 16 de enero de 2010

TIEMPO Cris Vila

ELS TEMPS

Cada persona un temps, cada temps un moment, cada moment que passa s’endu amb ell allò que ja no tornarà, mai es repetirà de la mateixa manera un petó, un vespre estirats sobre aquell sofà taronja, mai serà igual que un altre vespre sobre el mateix sofà taronja.
El temps fa que cada moment sigui únic, inoblidable i sense remei ens fa viure només al nostre present, del passat només quedarà un record que el temps mateix s’encarregarà de emboirar i del futur només cal saber que un dia o altre serà el nostre present, per acabar essent el nostre passat.
La importància del temps radica en no fer plans mentre passa sinó fer realitat els plans amb les persones a les qui estimem.

Cristina Vila Rius
Abril 2009






EN UN PETIT MOMENT DE SOLITUD
B&N 30X40 impressió en gelatina de plata sobre paper baritat

Quan ens fem conscients del nostre temps, al que estem lligats per bé o per mal, aquest ens fa veure el que som, el que fem, perquè ho fem o per qui ho fem. Diuen que és el temps el qui posa cada cosa al seu lloc.





UNA DESICIÓ
B&N 30X40 impressió en gelatina de plata sobre paper baritat

Deslligar-nos per marcar el nostre propi ritme, per conduir el nostre propi moment sense tenir que dependre del que marca una esfera amb números, la qual ens dona una informació molt limitada del temps que passa, del temps que ens passa.




EL MILLOR REGAL
B&N 30X40 impressió en gelatina de plata sobre paper baritat

Es llavors que si decidim desfer-nos del nostre amo que fins ara ens havia conduït per camins de vegades desagradables, llargs i foscos, trobarem a les nostres mans allò que tothom vol controlar, el temps, adonant-nos que allò del que som propietaris és molt més que un segon, que un minut, que un hora, un dia, un mes o un any, ens trobarem amb nosaltres mateixos, la nostra vida, el que fem, com vivim, el que desitgem...

No hay comentarios:

Publicar un comentario